Claudia’s Stoffen Podium: meer dan een stoffenwinkel

 

Veghel heeft sinds juni 2021  weer een stoffenwinkel. In het oude pand van Van Herwaarden aan de Hoofdstraat opende Claudia van den Hoven in juni haar zaak Claudia’s Stoffen Podium. Een schot in de roos, aangezien er geen stoffenwinkel meer was en de vraag ernaar groot is.

Inmiddels verhuisd naar de Molenstraat 38a, een prachtig pand, tegenover Rijkers Nasimachines. Zo was het van begin af aan gepland ;) 

Na diverse managementbanen in de kledingindustrie startte Claudia in juni 2021 haar stoffenwinkel in Veghel. Ze koos heel bewust voor een fysieke winkel.

“Bij stoffen zijn kleur, gewicht, stevigheid, materiaal en valling belangrijk. Dit kun je alleen beoordelen als je de stoffen zelf in de hand hebt. Bovendien gaat het combineren van kleur en materiaal beter wanneer je de stoffen tegen elkaar aanhoudt.”

Elke keer wat nieuws
Bij Claudia’s Stoffen Podium kan een keuze gemaakt worden uit een uitgebreid assortiment aan stoffen. Elke maandag gaat Claudia naar de groothandel om nieuwe stoffen uit te zoeken. Klantenservice staat bij haar hoog in het vaandel: “Ik wil niet alleen modestoffen verkopen, maar ook trendvolgend de klant helpen om ideeën om te zetten naar eigen stijl en behoefte. In de winkel valt er elke week iets nieuws te ontdekken. Alle stoffen liggen op kleur en bij de grote tafels adviseer ik klanten over combinaties en styling.”

“Ik mensen wil mensen graag meenemen in mijn enthousiasme. Ik zie veel kansen en potentie in een ontwerp én de persoon erachter. Ook vind ik het belangrijk om een Podium te bieden voor het geven van naailessen en workshops in mijn winkel waar ook machines staan. Ik sta open voor ideeën!”

Claudia’s Stoffen Podium is geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

www.claudiasstoffenpodium.nl   Hoofdstraat 49 (tegenover de Hema)

Veghel centrum, een echte stoffenzaak. Stoffen, garen en ritsen.