" Het gaat om JOU "

MIJN MISSIE 

 

Mijn missie is……. Jou te laten zien wat Ik in jou zie.

Ik maak je graag bewust van je mooie kanten. Vaak zie je alleen je min puntjes. Dit is vrouw eigen.  Net als de uitspraak “IK HEB NIETS OM AAN TE TREKKEN”  😊

 

Bij het kiezen van de passende stof(fen)  en patronen voor jouw project, kijken we samen verder dan de kleurenwaaier, omdat je haar/huid/uitstraling ook wisselt. Weet je... elke kleur betekend ook iets en bij het dragen ervan kun je precies dat bereiken of overbrengen wat jij wilt uitstralen ;) Je kunt je met een paar trucjes veel beter op je gemak voelen. 

Kortom, mijn missie is dat hetgeen in je kast komt te hangen ook echt bij je past en dat je er blij van wordt.

 

Onder het kopje "Over mij" kun je iets lezen over mijn achtergrond, vertrouw erop dat ik weet waar ik mee bezig ben.

In het seizoen ga ik trouwens mijn stoffencollectie bijna wekelijks uitbreiden. Zo blijft mijn collectie up to date en zit er altijd weer iets nieuws bij.

 

Ik zie je graag online, in mijn winkel in Veghel, op Insta, FaceBook of telefonisch.

wordt vervolgt 

Liefs Claudia


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.